HET KENNIS BOEK
bootstrap carousel
Het Kennis Boek
is zodanig geprepareerd dat het door zijn ingesloten Kosmische technieken onze ontwikkeling het meest effectief versnelt totdat we de dimensie van de Zuivere Mens bereiken (7e Evolutie dimensie).

Het kennis Boek werd voorbereid naar aanleiding van het ALFA ingang – OMEGA uitgang programma van evolutie op Aarde. Het werd gedicteerd met gebruik van de Licht-Foton-Cycloon Techniek via het Alfa Kanaal van de Heer, in de periode 1981-1993 aan Vedia Bülent Önsü Çorak (Mevlana) in Anatolisch Turkije.

Mw. Çorak, geboren in 1923, is de directe woordvoerder en enige vertegenwoordiger van het Systeem op de planeet. Zij ontving het Boek niet door haar persoonlijke kanaal, maar als een boodschapper van de Heer, aangesloten op Zijn directe kanaal.

Het Boek is een energietotaal dat bestaat uit de frequenties van alle Religieuze Boeken tot op heden op Aarde geopenbaard, samen met de frequentie van het Machtige Energie Brandpunt.

Er zijn 12 jaren voor nodig geweest om het Kennis Boek te voltooien, bestaande uit 55 Fascikels en 7 supplementen – een totaal vormend van 62 hoofdstukken.

Het Boek werd voor het eerst gepubliceerd in boekvorm in 1996, gelijktijdig in het Turks (Origineel) en Engels, door de Wereld Broederschap Unie Mevlana Opperste Stichting gevestigd in Istanbul. Deze organisatie is geregistreerd in de Universele Totaliteit als het officiële enige directe brandpunt van de Realiteit van de Verenigde Mensheid op de planeet Aarde, en het opereert als het Wereld Omroep Centrum van de Realiteit.

Op geen enkele manier is er in het Kennis Boek sprake van het voldoen aan of behagen van de Mensheids’ aardse verwachtingen en nieuwsgierigheid, maar eerder van het projecteren van informatie en energie die nodig zijn voor onze evolutie gedurende dit transitie stadium.

HET BOEK VAN DE HEER
Onze huidige evolutionaire uitdaging is om Aards bewustzijn te overstijgen en voort te gaan naar Universeel en Kosmisch Bewustzijn. Dit proces wordt Resurrectie genoemd. Het wordt gekenmerkt door onze opening naar informatie (energie) voorbij de Religieuze dimensie en door realisatie van de Universele Waarheid.Sinds we voor het eerst in bestaan kwamen hebben we op het pad van ontwikkeling gelopen, dat de Heer voor ons ontwierp. Het is het pad naar het verwerven van onze Essentie energieën die binnen de Spirituele dimensie zijn en die behoren tot ons fysieke lichaam – de weg naar onze Goddelijke Essentie.

In samenlevingen waar de evolutie van de Religieuze dimensie nog niet is voltooid, is er een toename in religieuze praktijken. Dat is een noodzakelijk proces, opdat individuen de frequentie van het Kennis Boek kunnen bereiken, en voort kunnen gaan in het dienen van de Schepper – vanuit steeds hogere niveaus van bewustzijn.

Het Kennis Boek werd getransporteerd door het directe Kanaal van de Heer. Dat kanaal wordt het Alfa kanaal genoemd. Momenteel ligt de verticale projectie van het Alfa kanaal over Anatolië, en dat is de reden waarom het Kennis Boek op onze planeet is gekomen in Turkije.

Hoewel Het Kennis Boek het directe boek van de HEER is, geschonken aan onze planeet, is het geen Religieus Boek of een Heilig Boek.

naar boven

HET BOEK VAN WAARHEID

Het Kennis Boek komt niet uit de Religieuze dimensie maar uit de Universele dimensie, en het biedt wetenschappelijke waarheden in overeenstemming met het niveau van bewustzijn op Aarde. Terwijl de Religieuze Boeken waarheden overbrengen via metaforen, legt het Kennis Boek uit, in detail en volle helderheid:


 • Fenomenen als energie, Existentie Dimensie, Oerknal, Atomair Geheel, (Zuivere) Mens, evolutie, Resurrectie, Hemelvaart, gen transfers, dood, onsterfelijkheid etc.
 • Hemellichamen zoals Systeem, Centrum, Plan, Realiteit van de Verenigde Mensheid, Gouden Galaxy Rijk, Altona (het Muziek Universum), Land van Engelen, Sirius ster systeem, Saturnus, etc.
 • Ontstaan en functies van Opperste Bevoegdheden zoals God, Heer, Schepper, Almachtige, Allah, Al-Waarheidsgetrouwe, Al-Meedogende, etc.
 • Om op te stijgen naar een Kosmisch Bewustzijn, is het strikt noodzakelijk om een Gewaarzijn van de Ordinantie te ontwikkelen, door zich vertrouwd te maken met die fundamentele Kosmische feiten en structuren.

  Het Kennis Boek verklaart ons de waarheid behorende tot ons Verleden, Heden en onze Toekomst, vandaar dat het direct onze eeuwige vragen beantwoordt: Wie zijn wij?, Waar komen we vandaan? en Wat is de beste weg naar de toekomst?

  Al onze evolutionaire inspanningen in het vergaren van de noodzakelijke Kennis zijn om een bewustzijn te bereiken dat de Universele Waarheid kan vatten. Alleen onder het Licht van die Waarheid kan de Mens zeker zijn van het pad dat hij bewandelt op deze planeet.

  naar boven

  HET GOUDEN BOEK VAN DE GOUDEN TIJD

  DE GOUDEN TIJD, of de Vierde Orde van de HEER, heeft tot doel Mensen te verenigen zowel op onze planeet als in het Universum. Nadat de basis van de Gouden Tijd wordt gelegd gedurende drie eeuwen (20e-21e-22e), zal de Gouden Tijd volledig worden geleefd gedurende de daaropvolgende zeven eeuwen (23e-30e).

  Een periode van negen eeuwen, beginnend met de 30e eeuw, zal de Tijd van Licht vormen. Het Kennis Boek zal de Mensheid dienen gedurende deze 19 eeuwen.

  Het Kennis Boek is het enige evolutionaire handboek (directe boek van de Heer) voor de Gouden Tijd – vandaar dat het ook het Gouden Boek van de Gouden Tijd genoemd wordt.

  Dit Boek is de frequentie gids voor de ontwikkeling die onze toekomst veilig zal stellen.

  De Vierde Orde van de HEER begon in het jaar 2000, toen Kozmoz de Religieuze dimensie afsloot voor onze planeet – na een 6000 jarige voorbereidingsperiode voor de Mensheid, uitgedragen door de Alfa energieën van Religieuze leren. Elke van de voorafgaande drie Ordes van de Heer duurden 2000 jaar:

  1. De Eerste Orde van de Heer was de periode vóór Mozes, toen de Verre Oosten filosofieën werden overgedragen aan de planeet door het Alfa kanaal, waarvan de verticale projectie toentertijd over Tibet lag. Opdat een Mens gezuiverd kan worden en Kosmische energieën aan kan trekken, werd de Meditatie techniek geïntroduceerd.
  2. De Tweede Orde van de Heer was het programma van Mozes, die de tekst/kennis van het Oude Testament door het Alfa kanaal ontving – dat destijds over Egypte lag.
  3. De Derde Orde van de Heer was een gezamenlijk programma toebehorend aan Jezus Christus en Mohammed. Het doel van dit programma was ten eerste om Liefde en ten tweede Kennis naar de Mensheid te brengen, die in de 3e Evolutie dimensie was.

  Dus, toen de verticale projectie van het Alfa kanaal over Jeruzalem lag, ontving Jezus het Nieuwe Testament – dat de frequentie van Liefde draagt uit de 9e Evolutie dimensie.

  Toen de verticale projectie van het Alfa kanaal verschoof naar het Arabische schiereiland, dicteerde Mohammed de tekst van de Koran, gevuld met de Kennis geprepareerd in de 18e Evolutie dimensie.

  Volgens de Kosmische zienswijze, zou de Mens van deze planeet door de energieën van de Religieuze dimensie zijn evolutie voltooien (door verzadiging met energie van de 18e Evolutie dimensie) in het jaar 1999. Om die reden gaf Kozmoz toestemming tot het openen van de Universele dimensie naar onze planeet in het jaar 2000, en voor ons directe contact met de Kosmische Technologische dimensie.

  naar boven

  HET VERLOSSING BOEK
  Het Kennis Boek is ontworpen om Bèta energie aan ons over te dragen vanuit de Omega dimensie, en om zorg te dragen voor onze ontvangst van de Kosmische stromingen. Deze komen naar de Aarde om onze evolutionaire processen te ondersteunen en te versnellen.


  Omdat het ons helpt om de nodige evolutionaire energie te verkrijgen en verwerken, wordt het Kennis Boek ook beschouwd als het Boek van Verlossing.

  Om het maximum aantal vrienden naar een hoger evolutie niveau te brengen en naar de Vierde Orde van de Heer, zijn er op Aarde drie zogenaamde Kosmische Eeuwen van versnelde evolutie in werking genomen. Elke Kosmische Eeuw duurt 100 jaar, en samen omvatten ze de 20e, 21e en 22e eeuw.

  Gedurende deze 300 jaar, beginnend met het jaar 1900, worden dankzij een direct bevel van de Heer, speciale Kosmische stromingen naar onze planeet gestuurd om de nodige energieën vanuit hogere dimensies in ons biologisch gestel te enten en om de uitbreiding van ons bewustzijn teweeg te brengen. Deze drie eeuwen worden beschouwd als de Transitie Periode of de Periode van Verlossing, waarin een grootse selectie van alle levende wezens plaatsvindt op Aarde.

  Het Verlossing Plan is een deel van het Universele Unificatie Programma, voorbereid voor de verlossing van alle levende wezens op onze planeet. De coördinaten van verlossing zijn bepaald door de frequentie van het Kennis Boek.
  Onze verlossing betekent dat we onze evolutie voltooien tot het niveau van de Zuivere (perfecte) Mens – in lijn met de maatstaven van de HEER en Zijn suggesties, door het Kennis Boek heen verklaard.

  Of we in onze evolutiedoelen zullen slagen hangt af van onze mogelijkheid de Waarheid te vatten (door het aantrekken en verwerken van Bèta Universele energieën), en van onze mogelijkheid om naar Geweten te handelen (dat ons altijd het beste pad laat zien).  naar boven

  EEN BESCHERMEND BOEK
  Voor individuen die de beschermende aura van Het Kennis Boek niet binnen kunnen gaan, is het moeilijker om volledig baat te hebben van de Kosmische invloeden, gestuurd naar onze planeet om evolutie te bespoedigen. Deze vrienden blijven gevangen in de energieën van chaos, verwarring, negativiteit, angst en ego van de Aardse dimensie.

  Iedereen die dient op het pad van het Kennis Boek wordt beschermd door het Systeem. Het Systeem neemt alle negativiteiten in de directe omgeving onder controle van missiedragers die het Kennis Boek lezen en de suggesties van het Systeem volgen. Het sluit de missiedragers ook direct aan op de Helende kanalen, zodoende worden de Geestelijke en Fysieke Cellulaire Vormen van deze vrienden beschermd.

  naar boven

  HET OMEGA BOEK
  Het Kennis Boek is het enige OMEGA boek op Aarde, en het is bereid met de energie van alle 9 lagen van de OMEGA dimensie.
  Dit is ook het Boek van eindeloze dimensies, omdat het een direct Boek van de Heer is. Echter, op het moment levert het Kennis Boek ons slechts zoveel informatie en energie als we comfortabel kunnen verwerken – volgens ons huidige bewustzijnsniveau.  De 3e Evolutie (Frequentie) dimensie komt overeen met de 12e (Energie) Intensiteit of Energie dimensie.
  De 9e Evolutie dimensie komt overeen met de 36e Energie dimensie (Nieuwe Testament).
  De 18e Evolutie dimensie komt overeen met de 72e Energie dimensie (Koran).
  De 19e Evolutie dimensie (Omega) komt overeen met de 76e Energie dimensie (Het Kennis Boek).

  De Mens op onze planeet start zijn evolutie in de 3e Evolutie dimensie, die symbolisch de Ingang door de ALFA poort genoemd wordt, vanwege de eerste scholing overeenkomstig de Alfa energieën van de Religieuze dimensie.

  Als een Mens succesvol slaagt voor al zijn examens in de levensschool op Aarde, de Bèta energieën vanuit de OMEGA dimensie aantrekt en verwerkt, en hierdoor zijn eigen persoonlijkheid ontwikkelt – die Mens kan toestemming krijgen om te Vertrekken door de OMEGA poort. Dus, evolutie op Aarde is de toepassing van het ALFA IngangOMEGA Uitgang programma.

  Echter, tenzij men de evolutie via de Alfa energieën voltooit (Religieus programma – HORIZONTALE evolutie) en zichzelf verzadigt met de energie van de 18e Evolutie dimensie, kan men niet de VERTICALE evolutie binnengaan via de Bèta Universele energieën van de 19e Evolutie dimensie – Omega.


  naar boven

  EEN GOEROE
  Als we eenmaal het Kennis Boek bereiken, krijgen we dus de gelegenheid om te ontwikkelen op een meest comfortabele en efficiënte wijze door de suggesties te volgen – als die van een Goeroe, werkzaam vanuit de Omega Dimensie die onze laatste evolutionaire stap is hier op Aarde.

  Onlosmakelijk verbonden aan het Kennis Boek is de Licht-Foton-Cycloon Techniek, die ons ontwikkelingsniveau scant en ons dan traint volgens onze evolutionaire tekortkomingen en behoeftes. Daarom, HET KENNIS BOEK, EEN OMEGA BOEK, IS OP ZICHZELF EEN GOEROE – de enige die de Mens nodig heeft van nu af aan.

  De Licht-Foton-Cycloon Techniek vangt de Kosmische energie die onze planeet onophoudelijk beregent. De aangetrokken energie wordt geladen op elke letter van het Boek en van daaruit gereflecteerd op de lezer, parallel aan de lezers’ ontvangstcapaciteit en evolutionair niveau. Het Kennis Boek begeleidt de lezer naarmate de tijd verstrijkt en opent geleidelijk hogere en hogere energielagen, zodat de lezer zijn evolutie van de Omega dimensie kan voltooien. Omdat de energie die onze planeet bereikt vanuit de geopende hemelen ieder voorbijgaand moment verandert en versterkt, wordt de betekenis van de tekst in het Kennis Boek continu bijgewerkt door de nieuwe energie die er doorheen gaat. Het boek draagt altijd de energie van het tijdsegment waarin het gelezen wordt en is ontworpen om zijn taak uit te voeren tot aan de 39e eeuw.

  Door zichzelf constant bij te werken, gedraagt het Kennis Boek zich als een levend wezen. Deze eigenschap van het Boek is geïllustreerd met behulp van de P.I.P. techniek door de SUPRA Research Foundation in India.


  Omdat de inkomende Kosmische energie (Tijd energie) de betekenis van de tekst beïnvloedt, zal dat wat het Boek aan ons openbaart vandaag en over 10, 100 of 1000 jaar anders zijn. Dezelfde woorden en zinnen geven andere betekenissen naar gelang de tijd waarin het Boek wordt gelezen. Dit houdt in dat de begrippen die we hebben constant opnieuw gedefinieerd worden, beschreven door de steeds hogere dimensionele energieën die onze planeet bereiken.

  naar boven

  WAAROM HET KENNIS BOEK BESTUDEREN

  HET VERSNELT ONZE EVOLUTIE

  Geleidelijk en doeltreffend ent het Kennis Boek ons met de Bèta energie uit de Omega Dimensie – alles in overeenstemming met onze persoonlijke capaciteit om het te ontvangen. Vandaar ontwikkelt het ons op een versnelde manier en geleidt het ons naar de voltooiing van onze evolutie op Aarde.

  HET STIMULEERT DE OPERATIONELE FUNCTIES VAN ONZE BREINEN

  Bezig zijn met de energie van de Omega dimensie, werken met het Kennis Boek, vergroot ons cerebrale potentieel en stimuleert de snelheid van denken.

  HAALT ONS UIT DEPRESSIE

  • Het Boek verklaart de reden van onze bezorgdheid, sociale strijd en ons lijden, en richt ons op logisch denken – dus helpt het ons om onze problemen op te lossen en innerlijke vrede te bereiken.

  BIEDT UNIVERSELE WAARHEID

  • Aan diegenen die er klaar voor zijn verklaart het Boek de Universele Waarheid; terwijl degenen die er niet klaar voor zijn naar het medium van Zoeken worden geleid.
  • Toegerust met de Universele Waarheid, zijn we in staat om de betekenis van onze komst op Aarde te begrijpen en de dingen die we ervaren gemakkelijker te accepteren.

  BESCHERMT ONS EN MAAKT ONS STERKER, ZOWEL GEESTELIJK ALS LICHAMELIJK

  • Het magnetisch veld van het Kennis Boek – waarvan we deel uitmaken als we het Boek bestuderen – is een beschermend frequentie medium dat zeer wenselijk is in de dagen van grote chaos, moeilijkheden en lijden op Aarde.
  • De energieën overgedragen door het Kennis Boek zijn nodig voor zowel onze materiële als geestelijke cellen, en zijn beslissend in de vorming van onze opperste persoonlijkheid.
  • De frequenties van het Boek zijn bouwstenen van de onsterfelijke Mens – degene die de benodigde evolutie voltooide en die zijn volledige genetische potentieel bereikte.
  • Bewust werk op het pad van het Kennis Boek is de snelste en meest comfortabele manier om de energie van onsterfelijkheid op onze planeet te verwerven.

  WE ONTVANGEN ANTWOORDEN op alle vragen die in ons opkomen overeenkomstig het niveau van onze ontwikkeling. Het is het enige boek dat zo werkt op onze planeet.

  STIMULEERT EN SUPERVISEERT DE EXPANSIE VAN GEWAARZIJN EN BEWUSTZIJN.  naar boven

  HET DOEL VAN HET KENNIS BOEK
  • Verklaren van Universele Waarheden en Universele Wetten aan onze Planeet volgens het Diviene Bevel.
  • Ons uitnodigingen tot Universele Unificatie, in lijn met de Vierde Orde van de Heer.
  • De Wereld populatie inleiden en trainen om de Universele Operationele Ordinantie toe te passen, om de Mensheid op Aarde te verenigen in een wereld van broederschap, vrede en liefde.
  • Het vormen van de aura van Het Kennis Boek in de Universele Totaliteit, door de Mensheid te dienen in het medium van Universele dienst waartoe het Boek ons uitnodigt.
  • Het verzoenen van de verschillen in religies en zienswijzen op Aarde.
  • Aan de Mensheid de redenen uitleggen waarom het de Weg zodanig heeft bewandeld tot zover, door alle relevante geheimen en feiten te onthullen.
  • De evolutie van de Mensheid te ondersteunen, en de Mens te begeleiden zodat deze het voor elkaar krijgt om Vanuit Omega te Vertekken.  naar boven

  UNIEKE KENMERKEN VAN HET KENNIS BOEK


  Het Kennis Boek is het enige Universele boek op onze planeet. Het is een Intergalactische Constitutie, het 115-685 zegel dragend van de Wet van Universum.
  Dit is het Boek van Kosmisch Licht en de sleutel van onze Essentie, geschonken aan onze planeet onder direct bevel van de Heer.
  Licht – Foton – Cycloon Techniek.

  Met het Kennis Boek, heeft de kosmische Technologische dimensie aan onze planeet een nieuwe techniek geïntroduceerd. Het is de Licht-Foton-Cycloon Techniek, die in toekomstige eeuwen door onze aardse wetenschap zal worden bewezen. Deze technologie geeft het Kennis Boek zijn unieke kenmerken en waarde. Dankzij deze techniek:

  • VERANDERT ZIJN AURA ELK MOMENT
   Tijd energie wordt voortdurend aangetrokken door de letter frequenties (Fotons).

  • VERANDERT ALDOOR DE BETEKENIS VAN ZIJN TEKST
   overeenkomstig de energie van het tijd segment waarin het gelezen wordt. Vandaar dat dezelfde tekst door de eeuwen heen nieuwe informatie zal geven.
  • STEMT HET BOEK ZIJN ENERGIE AF op de ontvangstkracht en het niveau van bewustzijn van iedere individuele vriend die het leest.

  • BEHOUDT HET BOEK ZIJN OORSPRONKELIJKE ENERGIE, als het VERTAALD wordt in andere talen.

  • HET KENNIS BOEK IS MEER DAN EEN BOEK – het is een kosmisch technologisch plan (verhuld). Er is gekozen om het in boekvorm te laten dienen zodat het op een gunstige manier wijdverbreid toegankelijk is als een evolutionaire assistent voor de Mens – in het ontvangen van kosmische energie en sneller evolueren op Aarde in de transitie naar de Gouden Tijd.
  • DE TEKST VAN HET KENNIS BOEK KAN NIET WORDEN ONTHOUDEN omdat de veranderende tijd energie onophoudelijk door dit Boek stroomt.

  naar boven

  HOE GEBRUIK JE HET KENNIS BOEK

  Het Kennis Boek is een energietotaal dat bestaat uit alle heilige frequenties die aan onze planeet zijn gegeven, plus een nieuwe energie uit de Omega dimensie die nooit eerder aan ons is bekendgemaakt.

  Elk van de 62 hoofdstukken is ook op zichzelf een energie en frequentie totaal, aangesloten op verschillende dimensies. De energie intensiteit van de hoofdstukken loopt geleidelijk op, door het Boek heen. Vandaar het advies voor het beste resultaat om:

   • Ieder hoofdstuk als een totaal te lezen; in afzondering, ononderbroken

   • Het Boek te lezen in volgorde van hoofdstukken

   • Eén hoofdstuk per dag te lezen

   • Het Boek niet te lezen op hetzelfde moment, op dezelfde locatie (zoals thuis), als iemand anders het Boek leest of overschrijft.

  -------------------------

  Als we het Kennis Boek lezen door pagina’s of hoofdstukken over te slaan, al doe je het zorgvuldig of slechts één keer, dan zal het ontoereikend zijn om de energetische schatten van dit Boek voor ons te openen. We zullen dan ook niet in staat zijn het echte doel te begrijpen; noch de expansie van gewaarzijn en bewustzijn te ervaren die het Boek prachtig ondersteunt.

  Begrijpen wat we lezen heeft niet de eerste prioriteit, eerder het opnemen van de Omega energie.
  Het begrijpen komt als we gewend raken aan de energie van de Omega dimensie door toegewijd te werken met het Boek. Vandaar dat we in het begin niet zoveel begrijpen. Toch zal onze Essentie ons tot het Boek aan blijven trekken, omdat onze Essentie resoneert met de Essentie energie van het Boek.

  Het Boek bevat opzettelijk aangebrachte tegenstrijdigheden die onze aandacht, kennis en interesse in het Boek testen. Als we gewend raken aan de energie van de Omega Dimensie, en als ons gewaarzijn en onze kennis groeien, zal dat wat tegenstrijdige informatie leek te zijn, perfect passen in een groter beeld.

  Sommigen noemen het Kennis Boek een “tijd machine”, omdat het voortdurend de kosmische energie aantrekt die onze planeet bereikt, en deze aan Mensen overdraagt in overeenstemming met hun bewustzijnsniveau –aldus nieuwe betekenissen geeft aan de tekst, gerelateerd aan de tijd van lezen.

  Degenen die resoneren met de essentie van het Kennis Boek, lezen het en bestuderen het toegewijd gedurende hun hele leven. Door de energie van het Boek blijven ze op die manier in contact met het Kosmische thuisland.

  Notitie: Middels Het Kennis Boek heeft Kozmoz talrijke programma’s toegepast, die wij niet kennen, met als doel om onze evolutie te versnellen. Door de tijd, met de ontwikkeling van ons bewustzijn, gaan we ze begrijpen en aanvaarden.

  Aanvullende informatie over Het Kennis Boek en hoe het te kopen:  email: info@nederland.hetkennisboek.net


  naar boven

  SAMEN STUDEREN  > 
  Lezingen
  Beurzen
  Nieuws