HET KENNIS BOEK
bootstrap carousel


UITGAVEN VAN HET BOEK
Het Kennis Boek is geprint in twee formaten:
 • Fascikel formaat – als A4 losse hoofdstukken (fascikels) ALLEEN in studiegroepen gebruikt.
 • Boek formaat – hard cover Paarse Boek.
De Nederlandse vertaling van het Boek, hard cover, kan verkregen worden via de website en via de leden van de T18 en de Raden:
 • Boek formaat (1148 pagina's) €100,00
 • Deze prijs is de uitgeversprijs van het Boek. We brengen de Boeken mee vanuit Istanbul om je de internationale verzendkosten te besparen.


 • BELANG VAN HET ORIGINEEL

  Als je de Introset bestaand uit hoofdstukken 1, 20 en 25 hebt ontvangen van iemand die in het Kennis Boek studieprogramma werkt, dan bevatten deze hoofdstukken de Licht-Foton-Cycloon Techniek. Ze zijn direct gefotokopieerd van het origineel, verkregen van de Wereld Broederschap Unie Mevlana Opperste Stichting in Istanbul. Deze Stichting is de enige uitgever van het Kennis Boek op onze planeet, geautoriseerd door de legale procedures van de Hemelse Autoriteiten.

  Alleen de eerste fotokopie van het origineel bevat de Licht-Foton-Cycloon Techniek die dit Boek tot een uniek evolutionair werktuig maakt. Als verdere kopieën worden gemaakt raakt deze techniek verloren

  Fotokopieer daarom geen losse hoofdstukken van het Kennis Boek voor je vrienden. Het is verloren moeite, je verspilt tijd en geld omdat deze tweede kopieën geenszins de volledige waarde van het Kennis Boek in zich dragen. Ze zullen informatie bevatten maar niet de energie.

  Dus, als je iemand kent die graag de primaire informatie wil hebben over het Kennis Boek of het totale Boek, aarzel alstublieft niet contact met ons op te nemen.

  HET KENNIS BOEK OP ELEKTRONISCHE APPARATUUR

  De Licht-Foton-Cycloon Techniek wordt verwijderd van het elektronische platform. Dit betekent dat het zelfs niet aanwezig is in het materiaal van het Kennis Boek op de officiële site van het Boek (www.dkb-mevlana.org.tr). Vandaar dat de hoofdstukken 1-20-25 die vanaf daar worden uitgeprint, ontdaan zijn van de Licht-Foton-Cycloon Techniek.


  DE HUIDIGE VERTALINGEN VAN HET KENNIS BOEK

  Tot dusver is het hele Boek vertaald in de volgende talen: Engels, Duits, Frans, Noors, Russisch, Hebreeuws, Albanees, Servisch, Frans, Farsi, Nederlands, Zweeds, Pools, Spaans, Italiaans, Portugees, Kroatisch, Deens en Hongaars. In vele andere talen zijn alleen het 1e, 20e en 25e hoofstuk vertaald..   LATEN WE DE VERTALING VAN HET KENNIS BOEK VOORTZETTEN

  Als jij of iemand die je kent, een taal spreekt waarin het Kennis Boek nog niet is vertaald, dan kunnen jij of je vriend misschien overwegen het te vertalen. Dit zou van onschatbare waarde zijn in de evolutionaire hulp aan mensen die deze talen spreken.

  Om te controleren of een vertaling in gang is gezet en, zo niet, om toestemming en instructies te krijgen, dan is het nodig om in direct contact te treden met de Stichting in Istanbul network@dkb-mevlana.org.tr


  SAMEN STUDEREN  >   
  Als je het KENNIS BOEK wil bestellen

  Tel: +31 6 537 53 040 - Fennie Soppe
  e-mail:  info@hetkennisboek.nl  

  Het hard cover paarse boek kost €100,00 exclusief verzendkosten.

  Lezingen
  Beurzen
  Nieuws