Onze Vrienden,

We hebben sinds het jaar 2004 in ons land met overtuiging de vlag gedragen van de Oproepen uit de Hemelen voor de Unificatie van de Mensheid.

We hebben “ja” gezegd tegen de Oproepen van de Universele Broederschap voor Wereld Vrede door middel van het Kennis Boek, opdat de Mensheid elkaar zonder te discrimineren accepteert en omarmt en zich verenigt zonder enig onderscheid des persoons.

Door onze studies in het Programma van Dienstbaarheid aan de Mens, hebben we onze kracht toegevoegd aan de Energienetwerken die de funderingen van de Gouden Tijd zullen vormen.

Alle studieprogramma’s onder het dak van het Kennis Boek zijn investeringen gedaan in de rechtvaardige, gelukkige en vredige wereld van broeder- en zusterschap van de dagen van morgen.

Door de positieve en bewuste reflecties van al onze Universele Broeders en Zusters die hun aandeel aan verantwoordelijkheid op zich nemen, leggen wij de allereerste Hoekstenen van deze prachtige formatie in naam van de Vrede en van de Mensheid.

Het Kennis Boek, momenteel over de hele wereld vertaald in 28 talen, werd in 1996 in het Engels vertaald en gepubliceerd.

Sindsdien gaan onze studies in volle vaart verder als Kennis Boek trainingen en lezingenprogramma’s.

We groeien iedere dag doordat nieuwe vrienden zich bij ons voegen.

Het zou onze grootste vreugde zijn om op een dag al onze vrienden samen onder het dak van het Kennis Boek te zien.


  • ALLE inleidende lezingen over het Kennis Boek zijn gratis en voor publiek toegankelijk. Je zult essentiële informatie horen over het Boek en zijn planetaire unificatieprogramma. Degenen die dat willen zullen, als cadeau, ook een Intro Set met 3 Kennis Boek hoofdstukken ontvangen, en zo zijn energie en informatie kunnen proeven.