Algemene voorwaarden in overeenstemming met de artikelen van de relevante wetten inzake Privacy Gegevens en Bescherming.

World Brotherhood Union

Mevlana Supreme Foundation

Küçükçamlıca Mh. Emel Sk. No 17

Üsküdar 34696 / Istanbul /Turkey

+90 216 373 1445

network@dkb-mevlana.org.tr

Webdesign www.dkb-mevlana.org.tr

Disclaimer:

Aansprakelijkheid voor de inhoud

Alle informatie op onze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. We kunnen echter geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de inhoud die nauwkeurig, volledig en up-to-date is.

In overeenstemming met de relevante paragrafen en artikelen van de wetten voor Gegevensbescherming nemen wij als dienstverleners de verantwoordelijkheid voor onze eigen inhoud binnen de algemene voorwaarden van de Wet. Echter, wederom in overeenstemming met de relevante alinea's en artikelen van de wetten voor Gegevensbescherming, zijn wij als dienstverleners niet wettelijk verplicht om verzonden of opgeslagen informatie van derden te controleren of onderzoek te verrichten met betrekking tot aanwijzingen van ongeoorloofde activiteiten.

Verplichtingen tot het verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie onder de algemene wetgeving blijven onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter alleen mogelijk vanuit de kennisoverdracht van een specifieke inbreuk. Na kennisgeving van gepaste schendingen, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor Links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, over de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij voor deze externe inhoud geen aansprakelijkheid aanvaarden. De inhoud van de gelinkte pagina's is altijd de verantwoordelijkheid van de respectievelijke aanbieder of exploitant van de pagina's. De gelinkte pagina's werden op het moment van linken gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen. Illegale inhoud was op het moment van koppelen niet herkenbaar.

Een permanente controle van de gelinkte pagina's is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een overtreding van de wet. Na kennisgeving van overtredingen zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Copyright

De inhoud en werken op deze pagina's gemaakt door de site-exploitanten zijn onderworpen aan auteursrecht. Reproductie, bewerking, distributie en elke vorm van gebruik buiten de grenzen van de auteursrechtwetgeving vereist de schriftelijke toestemming van de respectievelijke auteur of maker.

Downloads en kopieën van deze site zijn alleen voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud van deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in acht genomen. In het bijzonder wordt inhoud van derden als zodanig geïdentificeerd. We vragen om gepaste kennisgeving als u zich toch bewust wordt van een inbreuk op het auteursrecht. Na kennisgeving van overtredingen, zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.