Onze Vrienden,

Het Kennis Boek is vertaald in onze taal in 2005 en onze studies gaan in volle vaart verder als Kennis Boek trainingen en lezingenprogramma’s.

Deze studies omvatten de reguliere wekelijkse trainingen en gratis openbare lezingen waar het Kennis Boek wordt besproken en boodschap voor boodschap wordt uitgelegd.

Ons doel is zowel het ontdekken van de diepere betekenis van deze boodschappen als ook het helpen bij de bewustzijnsprogressies van de mensheid door energiereflecties.

Op deze manier zetten we zowel programma’s in werking van dienstbaarheid aan de mens die zich inspant om het hoge bewustzijn te bereiken van de waarden van de Mensheid, evenals programma’s die onze vermoeide aarde ondersteunen in haar behoefte aan herstel, door negativiteiten te zuiveren door middel van positieve energiereflecties.

Voor snelle progressies, kunnen we adviseren LICHT als een inleidend boek voor HET KENNIS BOEK en VAN DE RUIMTE NAAR DE WERELD als een Referentie Boek.

Voor meer informatie over onze lezingen en trainingprogramma's, kunt u ons emailen via info@hetkennisboek.nl of een bezoek brengen aan contacten pagina om te checken of er studies zijn in uw regio.


  • ALLE inleidende lezingen over het Kennis Boek zijn gratis en voor publiek toegankelijk. Je zult essentiële informatie horen over het Boek en zijn planetaire unificatieprogramma. Degenen die dat willen zullen, als cadeau, ook een Intro Set met 3 Kennis Boek hoofdstukken ontvangen, en zo zijn energie en informatie kunnen proeven.